phpMyVisites : апликација со отворен код за статистика на вебсајт, развиена во PHP/MySQL и дистрибуирана под GPL.

Whatever you need, free counter, web counter ? Try Web site statistics ! It's FREE :-)

Посетете ја страницата со благодарности на официјалниот вебсајт за да ја видите комплетната листа на пријатели на phpMyVisites.

Сакате да ја преведете phpMyVisites на вашиот јазик? Не се мислете, бидејќи на phpMyVisites и сте потребни!

Голема благодарност на сите оние кои ја споделија нивната култура со преведувањето на phpMyVisites:

Автор на програмата, документацијата и проектот phpMyVisites е Метју Обри (Matthieu Aubry (blog)).

Statistics consist of seven parts : Посети, Посетени страници, Следење, Извор, Поставки, Префрлања, Summary, available for the period Ден, Недела, Месец, Year

phpMyVisites can for example gives these informations : Статистика, Посети, Единствени посетители, Посетени страници, Страници по посетител, Pages per visit, Pages per significant visit, Средно траење на посета, Средно време по посетена страница, Посетеност на 1 страница, Average visits per day

phpMyVisites has a powerful administration tool. For example you can :

(Text in Macedonian provided by Ангел Сарбаков)

Thanks to http://www.hemjy.fr, they have chosen phpMyVisites for their web analytics

Macedonian

phpMyVisites | Апликација со отворен код за статистика на вебсајт, развиена во PHP/MySQL и дистрибуирана под GNU GPL.

Is phpmyvisites THE solution?

Free software is good for you!

Web Analytics

Statistics demo

See statistics (if they are not protected by phpMyVisites administrator) for http://www.hemjy.fr ; you can also try Internet Statistics

[ Today's date is Mon, 17 Jun 2019 19:03:43 +0200 ]